Caută
Close this search box.

Rareş Bogdan ar fi avut un nou conflict cu Cozmin Guşă

rareş bogdan

Rareş Bogdan, noi probleme la Realitatea TV, a întârziat intrarea în emisie cu o oră. Nicoleta Cone, prezentatoarea jurnalului de ştiri de la ora 20.00, în această seară la Realitatea TV, l-a intervievat prin telefon pe Cozmin Guşă în jur de ora 20.30.

A terminat prezentarea ştirilor la 20.59 şi a anunţat: „Urmează Rareş Bogdan, într-o ediţie incendiară Jocuri de Putere”. Acelaşi mesaj rula în partea de sus a ecranului, pe bandă evididenţiată cu galben.

De la 21.00 (ora la care începe emisiunea lui Rareş Bogdan) a reintrat pe post Nicoleta Cone. Ea a continuat să prezinte ştiri până spre ora 21.15, când în sfârşit a apărut pe post emisiunea Jocuri de Putere.

După un preambul dedicat zilei de naştere de ieri a actorului Florin Piersic, a apărut în direct Rareş Bogdan. Era vizibil marcat, părea un car de nervi ţinuţi cu greu sub control, avea o mină afectată, tensionată.

Să fi fost semnul unui conflict cu Cozmin Guşă chiar înainte de a intra pe post, cum s-a întâmplat şi în ziua în care Guşă l-a interzis pe Oreste? O întrebare justificată de atacul patronului Realităţii TV la cei cinci jurnalişti, care au fost prezenţi ani la rând în platoul Jocuri de Putere, deci în care Rareş Bogdan avea încredere din moment ce erau invitaţi la emisiunea lui. Aceiaşi jurnalişti pe care, copiindu-l pe Liviu Dragnea, Guşă i-a ştampilat în această seară drept „ziariştii statului paralel”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri