Caută
Close this search box.

Rareş Bogdan îl face nevertebrat pe Tudorel Toader

tudorel toader

Jurnalistul Rareş Bogdan crede că, „pentru paralizarea punctelor strategice de pe lanțul justiției, Liviu Dragnea avea nevoie de un shooter cu eficiența lui Carlos și coloana vertebrală a unui calamar”.

Mai jos, toată postarea:

Cum a apărut Tudorel Toader?

Pentru paralizarea punctelor strategice de pe lanțul justiției, Liviu Dragnea avea nevoie de un shooter cu eficiența lui Carlos și coloana vertebrală a unui calamar. L-a servit colegul Călin: am eu un băiat, e mai fidel ca Mița Baston! Președintele PSD nu se gândea că sub profilul universitarului adus (de Dreapta!!) de la Iași, cu alură de om echilibrat în fostul CCR (cunoscătorii știu ce înseamnă: dispus la orice), va obține și o metresă, dar și un lacheu cu vise de preamărire – președinte al României sau comisar european pe Justiție. Și ca orice slugă ce visează să parvină și își asigură veșnicie, nevertebratul și-a demonstrat adecvarea oferind pe tavă stăpânilor reduta DNA, prin împingerea în față a unui fidel al Grupului de la Constanța reprezentat de puternicul Deliorga, conexat cu la fel de potenta Lia Savonea.
Alura de universitar era foarte utilă: trebuia să mai amorțească vigilența publicului. Când auzi că un înalt reprezentant al mediului academic se vinde pe 2 lei unui analfabet cu pământ sub unghii ești tentat să șovăi. Prin urmare scade și durata de la informație la revoltă. Adică exact timpul necesar grupului infracțional organizat care confiscă România să mai înfingă un stilet în genunchiul pe care justiția îl administra în măselele corupților. A, că ne-am prins noi între timp că la pachet cu alura intelectuală a venit și imaginea trădătorului, a farseurului, a românului balcanic absolut, a decăderii pe toate planurile moralei, ne-am prins, și? Dragnea a folosit toți timpii în care ne-am mirat de cutezanța sa pentru a distruge anticorpii lui Saint-Just, pentru a dezlega Justiția de la ochi. A făcut-o cu ajutorul unui impostor, a unui carierist nesimțit care se ascunde în spatele graiului moldovenesc fără să-i pese că face de rușine Iașiul intelectual, că dinamitează cultura Moldovei. Cu asemenea pedigree, nu m-ar mira să deschidă lista la europarlamentare…
Acest individ care se dă cărturar îi face până și pe Nicolicea, Iordache și Șerban Nicolae să se rușineze de limitele ticăloșiei lor. Este o reminiscență a bolșevismului oportunist, care nu dă 2 bani pe știință și mediul academic atunci când are un stăpân generos. Mâna stângă a lui Dragnea, folosită de șeful PSD să se scarpine, distruge țara la nici 30 de ani de la speranța că era comunistă s-a încheiat.
Și totul este posibil deoarece poporul pesedist a amorțit, a murit (dacă a fost cândva viu), a intrat în criostază pentru 100 de ani. L-a luat Dragnea pe Tudorel în Deltă și l-a convins să dea Amnistie și Grațiere? Înseamnă că vine iertarea tuturor, uitarea. Doar că odată cu asta, România poate fi la rândul ei uitată. De sub cenușă, țara cuprinsă de iarna nucleară nu se va mai ridica.
Fac un apel la rațiune! Stimați tovarăși, căutați în acest partid mare câteva conștiințe, băgați-le capul într-un butoi cu gheață, treziți-vă! Altfel nu veți distruge doar PSD, ci și România. Puteți trăi cu așa ceva pe conștiință? Știți ce dramă trăiesc în Apuseni urmașii celor care l-au trădat pe Horea?

Un răspuns

  1. Nu stiu daca am inteles prea „bine” mesajul „dragului” de Rares Bogdan, semana cu ale mele, dimineata pe la doua-trei (ante`meridian) dupa ce acea „carte veche” s-a „ispravit” si te uiti in „fundul ei gol ca milogu-n traista”. Las-o-pe-asta, maine luam alta si putem fi si mai „puternici” si nespus de elocventi.
    Indraznesc insa, in virtutea dreptului pamantesc oferit oricarui „taran liber” si stapan pe „garsoniera lui” sa-i sugerez cu umilinta si sa-i semnalez printr-un latrat scurt si zeci de „daturi” din coada pe minut, „dragului” Rares Bogdan, urmatoarele:
     Alaturarea (oarecum fortata) dintre un „lideras” politic de partid (chiar daca are un nume „prea cunoscut” deja in emisfera nordica, intre Washington si Kamceatka) si un individ (chiar pus „la poprit”) care, din intamplare poate avea adresa ta si doreste o „intalnire” este ori o combinatie (vedem ce zice Macron) ori o eroare (pusa intradevar, nu in antiteza ci ca uzufruct slugarnic, obiect al ordinului si „mana” a sentintei „intaistatoare si imuabile”) ori o idee care nu doreste decat sa aduca in lumina latinitatea acestor „granzi” adica „sacalul” Ilich Ramírez Sánchez si Dragnea, nascut in „budoarul” legiunii a XIII-a Gemina, este una fortata.
     Tinand cont de logica juridica si Constitutia Romaniei, un membru al CCR, chiar si unul mai „parpalit” si promovat la apelul de seara din carciuma Cotroceni de atunci (si stiti foarte bine „dragule” Rares Bogdan) precum Augustin Zegrean (caruia nu am indraznit nici atunci sa-i intinez onoarea profesionala) nu poate fi analizat sau numit in vreun fel, mai ales „jurnalistic” de nimeni, nici inainte si nici dupa discursul lui Kennedy in fata presei.
     Despre reduta DNA as indrazni sa afirm ca a fost „micuta” pe langa reduta de la Grivita, cea de la Verdun sau „bariera” de la Piata Universitatii.
     Toti suntem mai mult sau mai putin balcanici, traitori in sau la granita otomana. Eu unul, aici la Bucuresti ma simt foarte bine, simt si balcanii semeti si nesupusi (tocmeala cand au si „reduceri” cand sunt saraci), simt si sangele fierbinte latin (cu gunoaie aruncate in Agora si trecerea pe „rosu”) si simt si puterea „maicii rusii”, ca e plin orasul de moldoveni (jumatate din directori sau oameni cu functie), apartin acestei natii cu care ne-am intregit si care (prin osardia lui Pavel Kisellef) au oferit prima constitutie moderna a Romaniei.
    Si pentru a intelege cu adevarat profunzimea unica si claritatea ideilor d-voastra (aproape revolutionare) va rog cu umilinta, „draga” domnule Rares Bogdan, sub orice exprimare (am fost „golan” pe` Pantelimon) va rog si va rog ca si cand rugamintea ar fi un testament spiritual, unic precum „sfintele taine”, vorbiti-ne, spuneti-ne despre „bolsevismul oportunist” si mai ales, cum l-ati trait d-voastra in anii de afirmare si cum ati ajuns in aceasta selecta tribuna din care astazi ne aduceti in „transa”, din interiorul careia mai mimez, dar recunosc ca sunt „patruns” mai mult decat „toate cele” care se doresc sau sunt deja patrunse, chiar si cele atemporale, string-urile probabil va sunt amice iar eu ma retrag asteptand doar un zambet de incurajare (daca se poate profan).
    Gata, sunt gata. Maine ma apuc sa caut constiintele din PSD (eu nu am nici o legatura cu ele), politic vorbind. Dar o mai am si pe sotia mea si cred ca aici voi gasi „filonul” semnificativ pe care sa-l bag in „butoiul cu ghiata”, va dati seama ca o fac in „secunda doi” dar n-am butoi.
    „Draga” domnule Rares Bogdan, imi puteti imprumuta un butoi ca sa-l pot distruge pe „nevertebratul” Tudorel?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri