Caută
Close this search box.

Răsturnare de situaţie în cazul copilului care şi-a omorât bunica! Ce se întâmplă cu băiatul de nouă ani care a comis oribila crimă

Băiatul de nouă ani care, cu câteva luni în urmă provoca un adevărat şoc în România după ce s-a constatat că şi-a ucis bunica, este, şi acum, în mijlocul unor controverse cât se poate de aprinse din cauza situaţiei sale şcolare.

Mai mult decât atât, de-a lungul timpului, părinţii de la diverse şcoli au cerut ca micuţul să nu fie adus în şcolile la care fusese propus de teamă că băiatul ar putea, din nou, să facă o crimă.

”Incredibil şi incalificabil! Trecând peste protestele părinţilor care resimt un real pericol pentru copiii lor, deoarece acest copil care şi-a omorât bunica într-un acces de furie, poate deveni oricând agresiv şi imprevizibil faţă de copiii noştri, şi care a fost refuzat la înscriere în numeroase alte şcoli, se încearcă înscrierea lui la şcoala noastră, caz în care voi fi nevoită să îmi retrag copilul de la această şcoală, deoarece mi-e teamă pentru siguranţa lui”, a spus Andreea Anghel, unul dintre părinţii afectaţi de decizia ca micuţul care şi-a ucis bunica să fie înscris la şcoală, chiar acolo unde învaţă şi copilul ei.

Mai mult decât atât, a explicat Andreea Anghel, mama băieţelului care a fost ucis de câini în Parcul Tei a explicat, fără mânie, că nu i se pare normal un asemenea gest. ”Nu e vorba de discriminare, este vorba că nu putem şti ce reacţii imprevizibile poate avea acest copil faţă de copiii noştri! Nu există garanţii în acest sens”, a mai spus ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri