Caută
Close this search box.

#Rezist, mesaj extrem de critic și de dur la adresa lui Cioloș: „Nu ne mai prostiți!”

protestatarii

Reprezentanții Rezist au postat pe Facebook un mesaj prin care îl critică dur pe Dacian Cioloș, după ce a spus că se poate demonstra că oricine poate avea cel puțin o legătură cu Securitatea. Nu ne mai prostiți cu securiști buni și securiști răi, cum vă prindem, cum vă ardem, îi transmit aceștia fostului premier.

„Am tăcut când „gurile rele” spuneau că Dacian e fiu de milițian, la fel ca Dragnea. Am tăcut când „gurile rele” spuneau că Dacian a fost membru Vatra Românească, organizației a cărei apariție a fost facilitată de foști ofițeri ai Securității. Am tăcut când „gurile rele” spuneau că Dacian a lucrat întreaga lui carieră exclusiv la stat, încă din 1994. Am tăcut când Dacian s-a apucat să facâ pe gentelmanul cu o vită arogantă care îl îgnoră pe Președintele României votat de peste 6 milioane de români. Am tăcut pentru că în jurul RO100 și MRÎ s-au strâns niște oameni aparent valoroși, cu principii sănătoase, oameni care pot schimba România în bine. Oameni noi. Am tăcut pentru că nu ne plac tătucii și nu avem încredere în partidele conduse de tătuci, așa cum sunt PSD, ALDE și UDMR. Dar, Daciane, când spui că „sigur se poate ‘demonstra’ că există cel puțin o legătură între oricare dintre noi și Securitate” noi îți spunem să mai tai dracului din ele câ întreaga ta viață, activitate și carieră reprezintă o serie lungă de astfel de „demonstrații”. Uite, Daciane, ăsta din captură e omul cu care te-ai asociat! Ce coincidență nașpa să te asociezi cu o beizadea, cu fiul unui torționar de miliție, cu unul care la începutul anilor 2000 își permitea să se plimbe cu un SUV de top și care dacă făcea accident îl chema pe tăticu’ să mușamalizeze.

Tu, Dacian Cioloş, nu ești un om nou. Facem o greșeală? Poate că da, poate că nu. Și in război erau cazuri în care medicii preferau să salveze o viață amputând un picior sau o mână chiar dacă nu erau siguri 100% că e necesar. Ce e însă 100% necesar pentru România e ca toți ăștia care aveți sau ați avut legături cu PCR, comuniștii, securitatea, miliția, torționarii, turnătorii să vă dați în spate din administrația publică și din politică. TOȚI! Faceți ce vreți voi în mediul privat. Jos labele de pe România, nu vă mai tolerăm și nu vă mai înghițim indiferent de culoare politică pe care o reprezentați. Nu ne mai prostiți cu securiști buni și securiști răi, cum vă prindem, cum vă ardem.

Speranța noastră e ca PLUS să aibă puterea să treacă peste acest incident nefericit și să aibă înțelepciunea pe viitor să dea la o parte orice membru care se va dovedi că e compromis, indiferent de cât de dureroasă va fi despărțirea”, este mesajul postat pe pagina de Facebook Rezist.

Mesajul vine după ce Dacian Cioloș a spus, într-un interviu, că se poate demonstra că oricine a avut cel puțin o legătură cu Securitatea. Totodată, fostul premier a recunoscut că sora sa lucrează la Departamentul de Informații și Protecție Internă, fosta unitate „Doi și-un sfert” din Ministerul de Interne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri