Caută
Close this search box.

România intră în concurs în a doua semifinală Eurovision, care are loc în Israel, pe 16 mai

Eurovision Romania

Organizatorii Eurovision au tras la sorți împărțirea celor 42 de țări în două semifinale, iar melodia României va răsuna în show-ul de pe 16 mai, când va fi a doua semifinală. „Dare to dream – Îndrăznește să visezi” este sloganul competiției care se va desfășura la Tel Aviv.

Tot în prima parte din a doua semifinală, pe 16 mai, va cânta și reprezentantul Moldovei. Marea finală va avea loc pe 18 mai. Câștigătorul va fi decis de un juriu internațional și de telespectatori.

Pe 17 februarie, vom afla și cine va reprezenta România pe scena din Tel Aviv.

Între timp, la Iași, s-au ales primii șase finaliști ai Selecției Naționale.

Bella Santiago, Trooper, Teodora Dinu, Claudiu Mirea, Dya & Lucian Colareza sunt primii finaliști Eurovision România, calificați de juriul național. În finala de la București va fi și Mirela Vaida, aleasă de public prin televot.

Sub sloganul „Împlinește visul!”, seria show-urilor Selecției Naționale continuă la Arad, pe 10 februarie, în decorul de la Sala Sporturilor „Victoria”.

Finala Națională va avea loc pe 17 februarie 2019, la București. Concursul va fi transmis în direct și în exclusivitate de TVR 1, TVR Moldova, TVR Internațional și TVR HD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri