Caută
Close this search box.

Sebastian Ghiță cere amnistie și grațiere: ”Dacă Dragnea și Tăriceanu nu vor, nu pot sau le e frică, să iasă să spună”

sebastian ghiţă

Sebastian Ghiță a intrat pe postul TV pe care-l controlează pentru a doua seară consecutiv. Disperat de perspectiva OUG privind completurile de 5 judecători care l-ar salva doar pe Liviu Dragnea și pe alți înalți demnitari, Sebastian Ghiță le-a cerut celor doi șefi ai coaliției guvernamentale să facă tot ceea ce și-au propus în campania pentru alegerile parlamentare în domeniul justiției.

”Domnul Dragnea și domnul Tăriceanu să își asume ce au promis în campanie, să elimine aceste abuzuri. Au trecut peste 2 ani. Dacă sunt oameni politici, trebuie să acționeze. Dacă nu au curaj, dacă nu pot sau dacă le e frică, nu îi ceartă nimeni. Să iasă să spună: ”ne-am reevaluat, nu putem. Ne ceartă Bruxellesul.”. Nu aștept nimic, liderii coaliției să facă ce vor dânșii. Să spună că au mințit acum 2 ani sau să spună că au 5 argumente și nu pot să facă. Stau călare pe porcul puterii și așteaptă pensia. Să facă dreptate și să dea legi. Îi supără ori pe unii, 50%, care vor să îi spânzure în piața publică, ori pe ceilalți 50% care vor legi.”, a declarat Sebastian Ghiță, vineri seara, la România TV, preluat de curentul.info.

Graba lui Ghiță vine (și) după ce Ingrid Mocanu, fost director în Ministerul Justiției, a semnalat că Dragnea se salvează numai pe sine, din toate dosarele, prin ordonanțe de urgență.

Un răspuns

  1. AMNISTIA SI GRATIEREA SANT NECESARE IN ROMANIA PENTRU UN MOMENT ZERO .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri