Caută
Close this search box.

Sebastian Lăzăroiu către Dăncilă: „Pune mâna pe carte!”

sebastian lăzăroiu

Sebastian Lăzăroiu, fost consilier prezidenţial, dă publicităţii mai multe mesaje extrem de dure la adresa premierului Dăncilă după noul val de gafe comis la Bruxelles.

„Nu mă pricep prea bine la chestiunile astea belicoase, aşa că mai bine întreb. Ştie cineva dacă poţi evita un război folosind scuza jenantă că şefa guvernului ţării tale are o deficienţă mintală?”, a scris Lăzăroiu pe Facebook.

Anterior, el i-a cerut premierului să „pună mâna pe carte” pentru că „ne face de râs pe unde se duce”.

Aşadar, mama naţiunii, ajunsă prin voinţa infractorilor, care controlează statul român la ‘presedentia’ Consiliului European, şi-a început în forţă mandatul la Bruxelles cu declaraţii năucitoare. Una despre negationalism (sic!) şi Holocaust (care trebuie combătut), alta despre NATO (care trebuie descurajat).

Ne face de râs pe unde se duce, pe noi, pe români (la nivel înalt, nu oricum), după care vine în ţară şi pisa ipocrit ochii prin emisiuni – că o jigneşte lumea şi n-o mai scoate din ‘proasta’, că sunt unii care vorbesc de rău ţara ei iubită, că vai, vai, vai…

Păi, iubăreaţo de ţară, ia nu mai iubi tu ia românească, cârnaţii şi mândra mustaţă care te-a pus premier… Mai bine iubeşte limba română. Nu-ţi mai lăsa balele pe drapel şi pune mâna pe carte dacă tot îţi iubeşti ţara şi nu-ţi place să zică românii că eşti tută.

Dăncilă a comis o nouă gafă, la Bruxelles, stâlcind cuvântul „negaţionism”. Mai mult, a spus că va combate Holocaustul. Premierul Viorica Dăncilă a vorbit despre un eveniment pe care îl va organiza Guvernul, la Bucureşti, pentru „sprijinirea combaterii negationalismului şi a Holocaustului”.

„În luna martie 2019, vom organiza un eveniment care îşi propune să contribuie la sprijinirea combaterii negationalismului şi a Holocaustului, prin reuniunea la Bucureşti a reprezentanţilor celor mai relevante muzee guvernamentale din Europa şi nu numai, în domeniul istoriei Holocaustului”, a declarat Viorica Dăncilă, la Bruxelles, cu ocazia la ceremoniei oficiale dedicată Zilei Internaţionale de Comemorare a Victimelor Holocaustului.

Cuvântul „negationalism” nu există în limba română, iar „Holocaust” reprezintă un termen folosit pentru a descrie uciderea a peste şase milioane de evrei în perioada celui de-al Doilea Război Mondial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri