Caută
Close this search box.

Simona Halep Australian Open | Statistică de coșmar pentru numărul 1 WTA

Conform statisticii, Australian Open este turneul de Grand Slam unde Simona Halep se simte cel mai puțin bine. Din 8 participări pe tabloul principal al turneului de Grand Slam de la Antipozi, de 4 ori Simona Halep a fost eliminată în primul tur. În acest an, Simona va juca în primul tur cu Kaia Kanepi, cea care o elimina în aceeași fază a competiției de la US Open.

Mai mult, Simona Halep nu a mai câștigat un meci din luna august. Trebuie menționat însă că numărul 1 WTA a ratat finalul de sezon, după ce a aflat că suferă de hernie de disc.

Cine a învins-o pe Simona Halep în primul tur la Australian Open

2012: Paula Ormaechea 6-1, 3-6, 7-5
2013: Sloane Stephens 6-1, 6-1
2016: Shuai Zhang 6-4, 6-3
2017: Shelby Rogers 6-3, 6-1

Anul trecut, însă, Simona Halep juca finala la Australian Open, unde a fost învinsă de daneza Caroline Wozniacki, scor 6-7, 6-3, 4-6. În rest, numărul 1 WTA se mai poate lăuda cu două sferturi de finală și o calificare în turul 3.

Nici Boris Becker nu o consideră favorită pe Simona Halep la Australian Open

În opinia lui Boris Becker, serviciul și forehandul sunt punctele slabe ale Simonei Halep. De asemenea, un mare dezavantaj pentru Halep la Australian Open reprezintă și faptul că e proaspăt revenită după accidentare.

„Simona nu are cel mai bun serviciu din circuit, iar lovitura de forehand nu este nici ea perfectă. A fost accidentată mult timp şi nu a mai jucat o perioadă. O văd cam la acelaşi nivel cu Kerber şi să nu uităm că Serena este din nou la un nivel înalt”, a declarat Boris Becker.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri