luni, iunie 24, 2019
SlideShow
Acasă Sport Simona Halep, debut dur la Sydney, o finală în turul doi !

Simona Halep, debut dur la Sydney, o finală în turul doi !

0

Organizatorii turneului de la Sydney (Australia) au anunțat  că Simona Halep va debuta în noul sezon miercuri, 9 ianuarie, în sesiunea de seară. După fusul orar al României, meciul liderului mondial ar urma să se dispute dimineața. Ora exactă va fi anunțată în cursul zilei de marți.

Simona și-a aflat deja prima adversară de la Sydney. Aceasta va fi chiar reprezenrtanta țării gazdă, Ashleigh Barty (22 de ani, loc 15 WTA). Cea mai valoroasă jucătoare a Australiei a castigat meciul vedeta din turul I si a desfiintat-o pur su simplu, in doua seturi, cu un dublu 6-3, pe fosta laureată de Grand Slem de la Roland Garros, letona Jelena Ostapenko, cea care a învins-o în finala din 2017 chiar pe Simona Halep.

A fost o partida in care Barty a fost evident jucatoarea mai buna, sportiva de la Antipozi reusind nu mai putin de cinci breakuri.

De cealalta parte, Ostapenko a aratat ca mai are inca mult de munca pentru a intra in forma si a parut departe de cea care uimea lumea tenisului in urma cu doi ani.

Ashleigh Barty, numarul 15 WTA, este asadar prima adversara a Simonei din 2019, cele urmand a juca miercuri.

Halep si Barty s-au mai intalnit de doua ori pana acum, ambele dueluri avand loc anul trecut si ambele fiind castigate de Simona, în două seturi. 

Situația este însă complet diferită acum. De notat este faptul ca „Ash” a jucat finala in 2018 la Sydney, ea simțindu-se foarte bine pe propriul teren, în vreme ce Simona, practic, revine în tenis după ce nu a mai jucat din septembrie 2018 !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 7 =