Caută
Close this search box.

Simona Halep, încă un pas înainte la Australian Open. Urmează Venus Williams!

O spunem din nou: în pofida tuturor celor care îi prevsteau eliminarea, liderul mondial Simona Halep a obţinut calificarea în turul trei de la Australian Open şi şi-a îmbunătăţit câştigurile în bani pe 2019.

Constănțeanca a învins-o spectaculos pe Sofia Kenin, din SUA, în trei seturi și după in tie-break, 6-3, 5-7, 6-4. Urmeazăo lută de zile mari cu o altă americancă, fost lider mondial și ea, nimeni alta decât Venus Williams, partidă care se va disputa sâmbătă în sesiunea de seară.

De remarcat că Sofia Kenin este o sportivă în mare formă, care a avut și multe meciuri jucate în ultima vreme, spre deosebire de Simona, care a venit la Melbourne fără a mai fi jucat, oficial, din august 2018 ! Cu atât mai mult merită felicitări campioana noastră.

Pentru calificarea în turul trei, Simona Halep va primi un cec în valoare de 155.000 de dolari australieni (aproximativ 111.000 de dolari). În plus, românca a obţinut 130 de puncte WTA pentru victoria în faţa Sofiei Kenin. La Sydney, primul turneu al anului pentru Simona Halep, jucătoarea de tenis de 27 de ani a câştigat 12.477 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri