Caută
Close this search box.

Spitalul din Craiova obligă rezidenții să-și plătească mâncarea. Restul medicilor beneficiază de gratuitate

Spitalul Județean de Urgență Craiova obligă rezidenții să-și plătească mâncarea. Restul medicilor beneficiază de gratuitate la mâncare în timpul serviciului.
Anunțul este datat 8 ianuarie 2019 și este semnat de directorul medical al spitalului, Mihaela Cheie. Fotografia cu anunțul a fost distribuită intens pe Facebook, în cursul zilei de miercuri.
„În atenția medicilor șefi de secție
 
Vă rugăm să informați medicii rezidenți care efectuează gărzi în secția dumneavoastră că spitalul va asigura masa doar pentru medicii specialiști sau primari.
 

Medicii rezidenți care doresc să mănânce la bucătăria spitalului o pot face contra cost.”

Sursa foto: Facebook

Astfel, potrivit anunțului afișat, medicii rezidenți pot mânca în spital doar contra cost, în timpul gărzilor, iar medicii specialiști și primari primesc masă gratuit la bucătăria Spitalului Județean de Urgență din Craiova.

2 răspunsuri

  1. Adică tot aceia care au salarii mai mici. Este jenant: Dacă merge la masă un medic specialist, un primar si un rezident doar ultimul scoate bani să îşi platească masa. Si vă mai mirați de ce pleacă rezidentii din țară ?. In Anglia de exemplu, rezidenții au acces la bucătaria spitalului unde lucrează si se pot servi cu ce doresc: unt, legume, fructe, mezeluri, cascaval, au prajitor de pàine etc. Toate GRATIS. In fiecare zi frigiderul este plin de alimente si apă pentru medici. Dar uite că Spitalul din Craiova a găsit sursele de finantare :banii rezidentilor ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri