Parchetul de la lângă Tribunalul Prahova a dispus reţinerea bărbatului bănuit că ar fi înjunghiat marţi o profesoară la Colegiul „Spiru Haret” din Ploieşti, acesta fiind cercetat pentru tentativă de omor, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova.

O profesoară de la un liceu din Ploieşti a fost înjunghiată marţi cu un cuţit în abdomen de un fost elev al Liceului ”Spiru Haret”, în vârstă de 22 de ani.

Agresorul a fost prins de o patrulă de jandarmi, la scurt timp după producerea faptei. Conform IJJ Prahova, asupra tânărului au fost găsite mai multe obiecte, printre care cuţit, toporaş, patent, foarfecă şi cuie, dar şi o sticlă cu ţuică.

Incidentul a fost anunţat prin 112 de un cadru didactic al Liceului ”Spiru Haret” Ploieşti.

”În urma sesizării, subofiţerul din dispeceratul IJJ Prahova, fiind în ascultare, a luat legătură în teren cu patrula aflată în serviciu, care se afla în misiunea de menţinere a ordinii publice în zona colegiului, care la rândul ei fusese sesizată de paznicul şcolii despre faptul că a văzut o persoană ieşind din curtea şcolii cu un cuţit în mână”, a precizat IJJ Prahova.

171 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here