Caută
Close this search box.

TelDrum a dat în judecată Consiliul Judeţean Teleorman

instanţă

TelDrum a dat în judecată Consiliul Județean Teleorman, după ce autoritatea locală a redat în noiembrie Insula Belina și Brațul Pavel în administrarea Apelor Române, scrie cotidianul Liber în Teleorman.

Procesul are ca dată 23 ianuarie 2019, la Tribunalul Teleorman, ora 8:30, potrivit portalului instanțelor de judecată. Consiliul Județean Teleorman are rol de pârât, iar TelDrum de reclamant. Instanța este de contencios administrativ şi fiscal.

Cotidianul local l-a contactat pe președintele CJ Teleorman, Dănuț Cristescu, care a declarat: „Păi motivul nu-l cunosc prea bine, au făcut o plângere prealabilă, prin care au solicitat suspendarea hotărârii Consiliului Județean Teleorman prin care noi am dat înapoi Insula Belina către Administrația Apelor Române.

Ei invocă mai multe motive, în cererea de chemare în judecată. Nu am aprofudat prea bine cererea aia, că e recentă. Dar din ce am văzut, se referă la contracte, în principiu.

Că acele contracte sunt pentru o perioadă de 7 ani de zile, că la momentul respectiv s-a licitat, cam astea sunt motivele. Dar n-am aprofundat în totalitate cererea de chemare în judecată, pentru că ea a venit zilele astea, ieri sau alaltăieri. E interesant, dar acum să vedem ce va zice instanța. Noi considerăm că hotărârea pe care am dat-o e perfect legală.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri