Caută
Close this search box.

Tragedie. Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de pe Hotelul Intercontinental din București

UODATE. Bărbatul care s-a sinucis, aruncându-se de la etajul 15 al Hotelului Intercontinental avea 33 de ani și era din Alba. Tânărul a luat decizia de a-și pune capăt zilelor după o ceartă cu soția, la telefon, sărind de la etajul 15. Tânărul de 33 de ani se cazase la Hotelul Intercontinental cu puțin timp înainte de incident. Personalul hotelului a fost alarmat chiar de tatăl acestuia, care își auzise fiul amenințând că se va sinucide, după o ceartă cu soția, la telefon. Angajații hotelului au mers în camera unde tânărul era cazat și au găsit-o goală, cu fereastra larg deschisă, scrie observator.tv. Corpul tânărului a fost găsit pe terasa de la etajul 3 a clădirii. Echipajul medical ajuns la fața locului nu a putut să facă altceva decât să constate decesul. Poliţia preluat cazul şi a demarat investigaţiile.

Un bărbat s-a aruncat, marți seară, de la unul dintre etajele hotelului Intercontinental din Capitală și a murit, echipajele încercând fără succes resuscitarea acestuia, informează reprezentanții ISU București-Ilfov. Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei.

Un bărbat și-a pierdut viața, marți seara, după ce s-a aruncat de la un etaj al hotelului Intercontinental din Capitală.

Potrivit reprezentanților ISU București-Ilfov, pentru moment nu se cunosc detalii privind etajul de la care a căzut bărbatul.

Sursa citată a mai precizat că s-a încercat resuscitarea, dar fără succes.

Victima ar fi un cetățean român, în vârstă de 32 de ani.

Incidentul a avut loc marți seara. Poliția Capitalei a fost sesizată că un bărbat s-a aruncat de la mare înălțime, la o unitate hotelieră situată pe raza Sectorului 1.

„Cazul a fost preluat de Compartimentul Morți Supecte din cadrul Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor care au condus la decesul acestuia. Cadavrul urmează a fi ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri