Caută
Close this search box.

Tudorel Toader vrea cu orice preţ capul lui Lazăr: Astăzi, argumentele sunt şi mai numeroase, mai evidente şi mai convingătoare

Augustin Lazar

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri seara că în prezent are şi mai multe argumente în susţinerea demersului pe care l-a iniţiat anul trecut privind revocarea procurorului general, Augustin Lazăr.

„Dacă atunci am prezentat 20 de motive în baza cărora am solicitat evaluarea procurorului general, astăzi, cu deplină convingere, vă spun următorul lucru: argumentele pe care le-am prezentat atunci şi despre care am spus că sunt – unele – cu caracter exemplificativ, astăzi au devenit şi mai numeroase, şi mai evidente, şi mai convingătoare în susţinerea demersului pe care l-am iniţiat de revocare a procurorului general”, a spus ministrul Justiţiei la Digi24.

Toader a amintit, potrivit Agerpres, că momentul în care a declanşat procedura de evaluare a lui Augustin Lazăr a avut legătură cu protocoalele despre care CCR s-a pronunţat miercuri că sunt neconstituţionale.

Pe 24 octombrie, Tudorel Toader a anunţat declanşarea procedurii de revocare din funcţie a procurorului general, Augustin Lazăr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri