Caută
Close this search box.

Vaticanul ascunde secretele civilizației antedeluviană ?

Vaticanul a muncit din greu pentru a ține publicul departe să înțeleagă pe deplin civilizația antedeluviană, adică dinainte de “potopul lui Noe”.

Lumea de dinainte de Marele Potop este una plină de mister și pare să fi fost modificată de Vatican pentru a se încadra în ideologiile biblice – o strategie folosită pentru a împiedica rasa umană să interacționeze cu rasele extraterestre.

Deci, a controlat istoria Vaticanul? Oricine a făcut cercetări serioase poate vedea că istoria a fost suprascrisă de forțe puternice, căci dovezile care se bazează sub forma unor artefacte incredibile au fost ascunse sau distruse. De la şcoală şi facultate, am fost învăţaţi să credem că oamenii au fost odată primitivi, sub forma unor Neanderthali, dar care apoi au evoluat în starea noastră umană actuală. Dar dovezile sugerează altceva. Poate pentru că civilizația antedeluviană a fost însămânțată de o specie extraterestră. E posibil ca acești extratereştri să fi creat populațiile umane timpurii, pentru a le aduce la stadiul de astăzi, deși Marele Potop a șters multe din aceste dovezi. Dacă publicul larg știa mai multe despre această civilizație anterioară, atunci poate nu ar mai fi existat atâta manipulare. În plus, siturile păgâne pe care au fost construite multe biserici au servit ca portaluri pentru ca extratereştrii să călătorească între Pământ și sistemele lor stelare de baştină din Univers.

Unele dovezi despre civilizaţia Pre-Potop găsim atât în scheletele unor giganți care au fost ascunşi publicului larg, cât și în diferite deformări genetice. Aceste anomalii s-au datorat amestecării speciilor non-umane cu oamenii băştinaşi de pe Terra. Marele Potop a încercat să șteargă toate aceste dovezi, dar nu a făcut toată treaba până la capăt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri