Caută
Close this search box.

VIDEO. După ce a fost acuzată că și-a maltratat copiii, Bahmuțeanu vrea să-l decadă din drepturi pe Prigoană

La cinci ani de la divorţul de Silviu Prigoană, Adriana Bahmuţeanu nu reuşeşte să schimbe două vorbe cu fostul soţ legate de creşterea şi educaţia copiilor. Supărată că omul de afaceri a târât-o atâta timp prin tribunal, în tot felul de procese, vedeta de televiziune este decisă să deschidă ea o acţiune în instanţă prin care să-i suprime dreptul de a lua decizii în privinţa celor doi băieţi.

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană continuă telenovela. S-au căsătorit şi au divorţat încât până şi ei probabil că au pierdut cu exactitate numărul. Cei doi foşti soţi s-au separat de patru ani, dar tot nu au îngropat securea războiului.

În urmă cu două luni, Adriana Bahmuţeanu a vrut să-l decadă pe Silviu Prigoană din drepturile părintești. Ea a argumentat că fostul soț îi pune bețe-n roate de fiecare dată când are câte o inițiativă spre binele copiilor.

Adriana Bahmuțeanu a afirmat că Silviu Prigoană nu este de acord cu nicio măsură pe care vrea să o ia în legătură cu copii, fie că e vorba de schimbarea școlii, activități extrașcolare sau ședințe de consiliere psihologică.

„Nu vrea să le dau un tratament atunci când au nevoie, să-i înscriu la vreun sport sau la afterschool. Vreau să-l decad din drepturile părintești şi am sută la sută șanse să reușesc”, a afirmat Adriana Bahmuţeanu în urmă cu două luni, conform wowbiz.ro

https://youtu.be/JsOKCR7wp4g

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri