Caută
Close this search box.

VIDEO. Imagini cutremurătoare filmate imediat după accidentul în care a murit o studentă în Cluj

Imagini cutremurătoare au fost filmate la scurt timp după producerea accidentului șocant în care au fost implicați doi tineri, luni noaptea, în apropiere de Florești, Cluj.

Site-ul ziardecluj.ro a intrat în posesia unor imagini filmate de un martor ajuns la locul accidentului. În înregistrare apare și șoferul, un tânăr de 19 ani pe nume Tudor, care apare în afara mașinii și cere ajutor.

”Ajutor, ajutor, nu mă lăsați aici”, strigă tânărul disperat.

Tânăra care se afla cu el în mașină a murit pe loc. Gabriela avea 20 de ani și era studentă la Managament în cadrul Universităţii Babeş-Bolyai. Ea este fiica unui cunoscut om de afaceri din Suceava.

Maşina implicată în accident, un autoturism marca Mercedes, îi aparţinea şi o primise cadou de majorat, scrie monitorulsv.ro.

Șoferul conducea dinspre Gilău spre Cluj-Napoca. Cei doi ar fi ieşit la o plimbare cu maşina, la ora 3 dimineața. La ieşirea din localitatea Floreşti, din cauza vitezei excesive, tânărul s-a izbit cu putere de un stâlp de pe margiena druumului.

La spital medicii i-au recoltat probe de sânge şi aşa au descoperit că tânărul de 19 ani se drogase înainte să urce la volan.

Sursa: ziardecluj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri