Caută
Close this search box.

Viorica Dăncilă, impresii de la Bruxelles: E dezinformare! Toader nu a vorbit despre aministie

Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat, sâmbătă la Antena 3, că informaţiile care se trimit la Bruxelles nu sunt conforme cu realitatea, ministrul Jusţiei vorbind despre o OUG pentru contestaţia în anulare, nu despre amnistie.

”Am urmărit cu atenţie mesajul transmis de Comisie şi am văzut o dezinformare – se vorbea de amnistie. Ministrul Justiţiei nu a vorbit de amnistie. Ministrul Justiţiei a vorbit de o ordonanţă în care să dea posibilitatea celor care au fost judecaţi de complete formate, constituite ilegal să aibă parte de un complet constituit legal, astfel încât omul să aibă certitudinea că a fost judecat corect”, a declarat la Antena 3 Viorica Dăncilă.

Ea a mai spus că s-ar putea relua şi procesele celor care au fost achitaţi. nu numai a celor care au fost condamnaţi.

”Pot fi condamnări mai mari sau pot exista situaţii în care să se descopere că aceste condamnări nu trebuiau date. Acest lucru dă şansa unui proces corect pentru cetăţeni şi cred că asta face parte din drepturile omului. Tocmai faptul că nu s-a făcut referire la acest lucru, ci la amnistie arată încă o dată că informaţiile care se trimit la Bruxelles nu sunt conforme cu realitatea”, a conchis Viorica Dăncilă, citată de Mediafax.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri