Caută
Close this search box.

Viorica Dăncilă nu va demisiona pentru că nu poate dezamăgi niciodată femeile din România

dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a declarat la Antena 3 că nu va demisiona „în niciun caz”, pentru că „nu poate să dezamăgească femeile din România”.

Dăncilă s-a plâns din nou de atacurile liderilor Opoziţiei şi de faptul că preşedintele Iohannis „nu doreşte consens”.

„Acea plângere penală pentru o relaţie diplomatică cu un partener strategic a dus România într-un con de umbră. În acel moment nu m-am gândit la mine, ştiam că e o acuzaţie nefondată, dar m-am gândit la modul în care a fost privită România şi mă gândeam ca partenerii strategici să nu fie influenţaţi. Ştiam că sunt nevinovată, că voi reprezenta România şi ţin cu România şi nu voi fi niciodată în stare să-mi trădez propria ţară.

Au arătat nişte oameni slabi care au găsit să acţioneze prin plângeri penale, prin jigniri. Nu îi va ajuta niciodată, poporul român e onest.

Eu cred că nu au reuşit să dea jos Guvernul pentru că nu generează încredere şi oamenii nu pot crede în cineva care încearcă cu orice mijloc să obţină puterea. Aceştia oameni se gândesc numai la ei şi simpatia oamenilor nu va merge niciodată către ei.

Cu cât disperarea lor de a obţine guvernarea prin mijloace nedemocratice, cu atât mergeam pe drumul nostru şi acest lucru a sporit disperarea lor”, a declarat Dăncilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri