Caută
Close this search box.

Zeci de dosare au fost amânate de ÎCCJ, printre ele fiind ale lui Tăriceanu şi Udrea

elena udrea

Zeci de dosare, între care cele în care sunt judecaţi Călin Popescu-Tăriceanu, Toni Greblă, Cristian David, dar şi contestaţia în anulare depusă de Elena Udrea, au fost amânate luni de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru data de 25 februarie.

Dosarele aflate la completul de cinci au fost amânate pentru ca judecătorii de la Instanţa supremă, reuniţi pe 31 ianuarie în Secţiile Unite, să decidă asupra jurisprudenţei de urmat în legătură cu repartizarea cauzelor.

Concret, Secţiile Unite trebuie să hotărască dacă dosarele intrate în 2018 pe rol la completurile de cinci, în care nu au fost administrate probe, rămân la completurile trase la sorţi în decembrie 2018 sau se vor repartiza celor constituite în ianuarie 2019, potrivit digi24.

Pe 14 ianuarie, ÎCCJ a decis amânarea altor dosare, printre care cel al fostului premier Victor Ponta, achitat în primă instanță în dosarul Rovinari-Turceni, dar și cel al retrocedărilor de păduri presupus frauduloase, în care este vizat și Viorel Hrebenciuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri