Caută
Close this search box.

Accident ferivoar în India: Șapte pasageri au fost uciși

Șapte pasageri au fost uciși și alți câțiva au fost răniți când un tren cu legături la Delhi a deraierat duminică în statul din estul Indiei – Bihar, au declarat oficialii căilor ferate citați de Reuters.

Unsprezece vagoane de la Seemanchal Express au deraiat dimineața devreme de pe șine de lângă stația de cale ferată Sahadai Buzurgurg, la aproximativ 50 de kilometri de capitala statului Patna, a afirmat într-o declarație ministerul căilor ferate.  Aceasta a marcat un început de an rău pentru căile ferate din India. Șaizeci de oameni au fost uciși anul trecut, când un tren de călători care călătorea cu viteză mare a trecut printr-o mulțime de oameni pe calea ferată din nordul Indiei.

Căile ferate de stat din India, construite în mare parte în timpul regimului colonial, înregistrează un nivel îngrozitor de siguranță după decenii de insuficiență a investițiilor în infrastructura de siguranță feroviară, prioritatea fiind menținerea tarifelor scăzute pentru cei 23 de milioane de pasageri care utilizează zilnic rețeaua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri