Caută
Close this search box.

Adrian Severin şi Iulian Capsali vor desfiinţarea DNA şi demolarea SRI

adrian severin

Adrian Severin, fostul europarlamentar PSD, condamnat la închisoare cu executare pentru şpagă, anunţă după două zile de la întâlnirea cu Avocatul Poporului, Victor Ciorbea că DNA trebuie să fie desfiinţată, iar SRI trebuie să fie demolat.

„De acord cu dl Capsali: DNA nu poate fi reformată; ea poate fi doar desfiinţată. Cât despre SRI… Ei bine… Demolarea şi reconstrucţia”, a scris Adrian Severin pe Facebook.

Iulian Capsali, director al publicaţiei România Liberă, susţine pe Facebook că Laura Codruta Kovesi a „transformat România, cu largul concurs al ambasadei SUA (un cuib Soros, ca aproape tot Departamentul de Stat) şi al ‘elitelor politice’ nealese de nimeni de la Bruxelles, într-un lagăr soft, în care toată lumea – de la oameni de afaceri, politicieni, primari, judecători (inclusiv din CCR!), rectori de la diverse universităţi importante, mari medici samd- avea dosar de cercetare penală, era târât în puşcărie, nu înainte de a fi supus oprobriului maselor prin scursurile din presă cu epoleţi”.

„(…) Cert este faptul că prin DNA şi SRI, inclusiv prin celebrele ‘protocoale’, s-a creat o plasă securistă de teroare prin care corporatocratia (nicio mare corporaţie sau banca nu a fost atinsă de braţul justiţiei kovesiste, apropo) a făcut din România o pastă informă, pusă într-un cornet tăiat în vârf (un pos), pe care care au turnat-o în toate crăpăturile din care trebuiau să iasă bani. După ce au primit bucăţelele căzute de la masa bogaţilor, au distrus ţesutul social şi au paralizat toate energiile naţionale. La noi a fost pus în practică globalismul în formula să hard.

Din punctul meu de vedere, aceste două instituţii sunt nereformabile. DNA trebuie desfiinţat, iar cei vinovaţi pentru probele falsificate, abuzuri, şantaj, trecuţi printr-un proces de epurare. Nu avem o altă soluţie de normalizare a societăţii şi de resuveranizare a României. Cu toată opoziţia ambasadelor, a ONG-urilor Soros, a presei globaliste şi a partidelor trase pe nară Sistemului”, a mai scris Capsali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri