Caută
Close this search box.

ALERTĂ la un liceu din Ploiești! Un tânăr a intrat înarmat cu un cuțit

Jandarmii prahoveni au prins, marţi, un tânăr care intrase într-un liceu din Ploieşti având la el un cuţit cu lama lungă de 12 centimetri. El a declarat că a intrat în şcoală pentru a lăsa o şapcă unei prietene şi că uitase cuţitul în buzunar.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Jandarmi Prahova, o patrulă de jandarmi a intervenit, marţi, la Liceul Tehnologic „1 Mai” din Ploieşti, în urma unei sesizări conform căreia un bărbat a intrat în incinta şcolii încălcând regulile unităţii de învăţământ.

La scurt timp, bărbatul – un tânăr în vârstă de 23 de ani din Ploieşti – a fost identificat, iar la controlul corporal jandarmii au desoperit că acesta avea în buzunar un briceag cu lama de 12 centimetri.

Întrebat ce anume făcea la şcoală, el a afirmat că a intrat îm unitatea de învăţămnt pentru a da o şapcă unei prietene şi că a uitat cuţitul în buzunarul gecii. Tânărul a spus că regretă fapta.

Incidentul de la Liceul „1 Mai” are loc la mai puţin de o lună după ce un alt tânăr, în vârstă de 21 de ani, a intrat cu un mai multe arme albe în Liceul „Spiru Haret” din municipiu şi a înjunghiat-o cu un cuţit în abdomen pe fosta sa profesoară de matematică. Femeia a fost grav rănită, fiind supusă unei intervenţii chirurgicale, iar agresorul, care anterior îşi ameninţase un coleg cu cuţitul, este arestat preventiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri