Caută
Close this search box.

Aplicația YouTube Kids s-a lansat în România

Începând din această săptămână, aplicația YouTube Kids este disponibilă în România.

Aplicația YouTube Kids este disponibilă gratuit și poate fi utilizată pe telefon, tabletă sau ecrane TV, utilizând Chromecast, Apple TV, console de jocuri sau televizoare smart. Localizarea YouTube Kids înseamnă, dincolo de meniuri în limba română, și un algoritm care are în vizor conținutul local, de la recomandări la rezultatele căutărilor.

Copii pot urmări aventurile personajelor preferate din desenele animate de la Cartoon Network România sau Boomerang România, asculta cântecele de la TraLaLa sau Cantece Gradinita, învăța cu personajele BabyRiki sau cu Paxi, personajul creat de European Space Agency pentru a-i ajuta pe copii să descopere natura și universul.

YouTube Kids folosește un sistem care are ca scop asigurarea unui mediu „family friendly”, însă nici un sistem nu este perfect. În cazul în care părinții găsesc un video care le ridică semne de întrebare, îl pot raporta foarte ușor. În acest mod pot ajuta la îmbunătățirea platformei și crearea unui mediu propice pentru cei mici.

„Aplicația YouTube Kids a fost creată plecând de la ce își doresc copiii și părinții lor, oferindu-le celor mici un mediu în care să exploreze video-uri și subiecte care le aprind interesul. Este un serviciu de streaming video pentru copii de sine stătător, sigur, cu o serie de instrumente care le permit părinților să personalizeze și monitorizeze conținutul la care au acces copiii. Ne bucurăm să anunțăm că YouTube Kids este disponibilă în România”, a declarat Elisabeta Moraru, Country Manager Google Romania.

Aplicația YouTube Kids a fost lansată în februarie 2015, iar în prezent este disponibilă în 60 de țări la nivel global (inclusiv România).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri