Caută
Close this search box.

Aşa-zisul medic italian, adus la audieri, a fost reţinut pentru înşelăciune

fals medic

Matteo Politi, italianul care pretindea a fi medic de chirurgie plastică, adus miercuri seară pentru audieri la Secţia 4 Poliţie, a fost reţinut pentru 24 de ore.

Acesta se află în arestul Poliţiei Capitalei, iar în cursul zilei de joi va fi prezentat unui procuror. El avea asupra sa un troler şi o geantă de voiaj atunci când a fost ridicat de ofiţerii poliţiei de frontieră.

Italianul, în vârstă de 38 de ani, a fost depistat de poliţişti în cursul dimineţii, în timp ce încerca să iasă cu trenul din ţară pe la Punctul de Frontieră Curtici. Călătorea cu un tren InterRegio, pe relaţia Bucureşti – Budapesta.

Matteo Politi a lucrat ca medic de chirurgie plastică pentru cinci unităţi medicale din România fără să aibă acest drept. Acestuia i se atribuise un cod de parafă de către Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti.

După dezvăluirile din presă, DSPMB a anunţat că a pornit o anchetă internă şi a sesizat Comisia de disciplină pentru analizarea modului în care un funcţionar public din cadrul Biroului de Informatică şi Biostatistică Medicală i-a atribuit italianului, pe 23 martie 2018, codul de parafă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri