Caută
Close this search box.

Aurelian Bădulescu o întreabă pe Carmen Dan: Unde ai fost pe 10 august, Dana?

aurelian bădulescu

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, cel care a fost reaudiat recent de procurori după ce a recunoscut că a minţit la audierile de după 10 august, a lansat un atac dur la adresa ministrului de Interne, Carmen Dan.

„Lucrurile încep să se lămurească, vom afla în curând cum şi cine se face vinovat de această chestiune. Vă rog să nu mai citaţi din ministrul de interne Carmen Dan când vorbiţi de 10 august, pentru că nu a fost la serviciu în data de 10 august.

Deci, orice chestiune care ţine de propria ei percepţie despre evenimentele din acea zi este egală cu zero. Aş ruga-o pe doamna Dan să răspundă la trei întrebări, nu pe ministrul de Interne:

1. Unde ai fost, Dana, pe 10 august?
2. După începerea violenţelor, de ce nu ai venit imediat la muncă, pentru a face un apel la calm?
3. Nu se impunea să ceri premierului ca imediat după 10 august să fie o şedinţă a Guvernului, dată fiind intensitatea violenţelor?” Dacă o vedeţi dumneavostră pe Dana, nu pe ministrul de Interne, puneţi-i aceste trei întrebări”, a declarat Aurelian Bădulescu la Realitatea TV.

Potrivit unui bilanț recent al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au fost audiați, până în prezent, aproape 1.200 de martori. Procurorii au vizionat imaginile înregistrate în timpul evenimentelor. De asemenea, este în curs de efectuare expertiza fizico-chimică asupra substanțelor cu efect iritant lacrimogen folosite de forțele de ordine în cursul intervenției,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri