Caută
Close this search box.

Avion TAROM, lovit de fulger la aterizarea în Liban

O aeronavă Tarom Being 737 care efectua un zbor pe ruta București – Beirut a fost lovit de fulger în timpul operațiunilor de aterizare pe aeroportul din capitala Libanului, scrie Hotnews.

Pagina de Facebook „Lebanese Plane Spotters” publică o imagine cu aeronava Tarom YR-BGH într-un hangar al aeroportului din Beirut și informează că avionul ar fi fost lovit de fulger, în timpul unei furtuni, atunci când a aterizat în capitala Libanului.

„Zborul RO167 București-Beirut a fost verificat la sosirea în capitala Libanului de către echipele tehnice locale. Inspecția nu a relevat nici un defect de zbor, prin urmare aeronava va decola din Beirut cu destinația București în jurul orei 20:30 (ora României)”, au transmis reprezentanții Tarom pentru HotNews.ro

„Indicatorii relevă descărcătoare ce ar fi putut fi afectate de intemperii, în apropiere de destinația Beirut. La sosirea în București, aeronava tip Boeing 737-700 va fi supusă controlului amănunțit al echipelor tehnice TAROM”, mai arată reprezentanții operatorului aerian național.

„Subliniem că întreaga cursă s-a desfășurat în condiții de maximă siguranță și securitate pentru pasageri şi echipaj, aceasta fiind prioritatea numărul unu a companiei noastre”, au spus reprezentanții Tarom.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri