Caută
Close this search box.

Bogdan Chirieac cere referendum pentru suspendarea lui Iohannis în ziua alegerilor europarlamentare

chirieac

Analistul Bogdan Chirieac, portavoce mediatică a lui Liviu Dragnea, a cerut suspendarea din funcţie a preşedintelui Iohannis şi organizarea referendumului chiar odată cu alegerile europarlamentare.

Chirieac a cerut, foarte nervos, ca Iohannis să fie suspendat din funcţie dacă nu acceptă noile propuneri de miniştri ai Transporturilor şi Dezvoltării înaintate de PSD.

„Dacă preşedintele refuză dialogul cu guvernul, trebuie începute procedurile de suspendare. Să fie referendumul de suspendare odată cu alegerile europarlamentare”, a declarat Chirieac.

El l-a acuzat pe Klaus Iohannis şi că a intervenit în justiţie, „cerând să fie terminat repede dosarul lui Kovesi”, şi că acum are de gând să respingă legea bugetului.

Realizatorul Radu Tudor i-a atras atenţia că suspendarea îi va aduce lui Klaus Iohannis o şi mai mare simpatie din partea electoratului, astfel încât va câştiga alegerile prezidenţiale fără probleme. Chirieac s-a declarat de acord, însă a spus că, în perioada cât va fi suspendat, PSD are „şansa să normalizeze ţara”.

„În acest interval de câteva luni de zile, în care este suspendat, trebuie să normalizezi. Va câştiga alegerile Iohannis, dar în câteva luni, cu preşedintele Tăriceanu, au şansa să normalizeze ţara, să o pui pe şine. Acest lucru trebuie făcut chiar dacă PSD nu mai are şanse la Preşedinţie”, a declarat Chirieac.

Reamintim că preşedintele Iohannis ar putea să ceară organizarea unui referendum pe justiţie cu ocazia alegerilor parlamentare, el atacând recent la CCR decizia Parlamentului care interzice acest lucru. Referendumul de suspendare este astfel menit să blocheze de fapt referendumul pe justiţie.

Un răspuns

  1. Daca nu reuseste cei care il initieza trebuie sa plece.Ce zici Bogdanele?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri