Caută
Close this search box.

Borcea, primele cuvinte după ce a aflat SENTINŢA. Ce i-a transmis Valentinei Pelinel înainte să se întoarcă la pușcărie

Borcea s-a predat, ieri dimineaţă, după condamnarea la 5 ani de închisoare. Înainte de a ajunge la Poliţie, fostula cţionat dinamovist le-a lăsat indicații unor prieteni despre cum să aibă grijă de Valentina Pelinel, care urmează să nască.

Cristi Borcea s-a predat organelor de ordine, fiind apoi dus la Penitenciarul Rahova. Unul dintre apropiații omului de afaceri a povestit pentru Libertatea ce a făcut acesta după ce a aflat că se întoarce în spatele gratiilor.

„Vestea că va merge la închisoare a căzut ca un șoc pentru Cristi Borcea. El fusese achitat la fond, iar acum a mai luat niște ani buni. Mai întâi, s-a uitat în gol mai multe momente, după care a repetat „Copiii mei, copiii mei!”. N-a plâns, nu e genul, dar avea o privire întunecată. A luat-o pe Valentina Pelinel în brațe, a sărutat-o și a mângâiat-o pe pântece”, a mărturisit unul dintre apropiații omului de afaceri „A dat dispoziții să se aibă grijă de Valentina, de copii, de familie. Au venit și câțiva prieteni apropiați la el acasă, printre care Victor Becali”, au mai declarat cei din jurul lui Borcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri