Carmen Dan a declarat la conferinţa de presă de la JAI că aderarea României şi a Bulgariei la Schengen se află pe agenda reuniunii informale a miniştrilor Justiţiei şi Afacerilor Interne (JAI) din UE. Stephan Mayer, secretarul de stat german, a contrazis-o.

„Am inclus pe agenda noastră această temă importantă nu doar pentru că este o temă de interes pentru România şi Bulgaria”, a declarat Carmen Dan în prezenţa presei.

Stephan Mayer, secretarul de stat german, a contrazis-o, afirmând că nu este adevărat, potrivit adevarul.ro.

„Subiectul includerii României şi Bulgariei în spaţiul Schengen nu este pe agenda oficială a acestei reuniuni informale. Nu vom vorbi despre această temă care cu siguranţă este decisivă pentru România şi poporul român”, a spus Stephan Mayer.

„Ca preşedinte în exerciţiu al Consiliului JAI, dar mai ales ca ministru de Interne român, voi continua discuţiile la nivel bilateral cu miniştrii de Interne ai statelor care se opun acestui proces de extindere, având convingerea că acest efort va fi unul susţinut şi de colegii mei din Guvern şi de către preşedintele României”, a spus Carmen Dan la conferinţa comună susţinută alături de comisarul european pentru migraţie, afaceri interne şi cetăţenie, Dimitris Avramopoulos, la JAI, reuniune desfăşurată la Palatul Parlamentului.

1 COMENTARIU

  1. Individa asta se crede la Alexandria de minte asa fara tupeu ? Comportament jalnic .Chiar nu realizeaza ce deservicii aduce tarii ? Sau mintea ei ,cat a unui pui de gaina ,o face sa nu priceapa ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here