Caută
Close this search box.

Cătălin Rădulescu „Mitralieră” a demisionat din funcţii. Scandal mare la PSD Argeş

Mitralieră Rădulescu

Scandal mare la PSD Argeş, urmat de un val de demisii, Cătălin Rădulescu „Mitralieră” fiind unul dintre politicienii care a renunţat la funcţiile din partid.

Deputatul Cătălin Rădulescu „Mitralieră” a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al PDS Argeş, potrivit realitateadearges.

“Domnul preşedinte Valeca (n.r preşedintele PSD Argeş) nu dorește să promoveze oameni din organizația județeană. Urăște acest lucru, nu vrea să fie nimeni important la Bucureşti”, a spus Rãdulescu la şedinţa CEx al PSD Piteşti.

Noi demisii din PSD? Ce condiţii pun cei revoltaţi pentru a rămâne în partidul lui Dragnea

Parlamentarul se alătură mai multor lideri judeţeni care au ales să renunţe la funcţiile din PSD Argeş în formă de protest. Liderii judeţeni sunt revoltaţi după ce Lucreţiu Tudor, directorul de la Finanţele Publice Argeş, a fost schimbat cu Dumitru Braia. Partidul s-a împărţit în două, după ce a sosit noua conducere. Deputatul Rădulescu s-a solidarizat cu tabăra care îl susţinea pe Lucreţiu Tudor.

Tot luni au mai demisionat din funcţii deţinute în cadrul PSD Argeş viceprimarul Piteştiului, Sorin Apostoliceanu, şefa Organizaţiei de Femei a PSD Argeş, Tatiana Preduţ, preşedintele comisiei de etică a PSD Argeş, Sevastian Tudor, președintele executiv al TSD Argeș, Mario Păun.

Un răspuns

  1. Asa si? Niste cacati,astia stiu ca partidul lor de rahat si liderul ..sunt la colt si incearca doar ca castige acum ceva mai mult ,asa pe final.In realitate cretini,ca de altfel ori ce psd’ist ./fost psd’ist/simpatizant psd’ist etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri