Caută
Close this search box.

Cazul Matteo Politi, varianta dentistul zidar. Polițiștii au făcut astăzi percheziții la domiciliul falsului stomatolog

fals dentist

Poliţiştii din Ilfov au descins sâmbătă la locuinţa unui bărbat din comuna Gruiu, din județul Ilfov, acuzat că era dentist pentru locuitorii comunei, fără a avea pregătirea necesară.

„Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov efectuează o percheziţie domiciliară, în comuna Gruiu, din judeţul Ilfov, la locuinţa unui bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunii de exercitarea unei profesii fără drept. Bărbatul bănuit, în vârstă de 50 de ani, din comuna Gruiu, judeţul Ilfov, ar fi desfăşurat activităţi specifice profesiei de dentist, pentru locuitorii comunei Gruiu, fără a avea acest drept”, anunţă Poliţia.
În cauză a fost deschis un dosar penal, întocmit în urma sesizării din oficiu a poliţiştilor, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de exercitare a unei profesii fără drept.
Presa a relatat vineri că bărbatul, care a lucrat ca zidar, practică ilegal meseria de stomatolog. Cabinetul medical este amenajat la el acasă. Bărbatul vizat de percheziții ar fi învăţat meserie de la soţia sa, care e de profesie dentist. Sătenii ar fi fost mulţumiţi de servicii, chiar dacă el nu apare în evidenţele Colegiului Medicilor Dentişti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri