Radu Mazăre, fostul primar al Constanţei, a fost condamnat în urmă cu o săptămână la 9 ani de închisoare cu executare în Dosarul retrocedărilor ilegale din Constanţa şi din Mamaia.

El este plecat din ţară din decembrie 2017 şi trăieşte liniştit în Madagascar, unde şi-a construit un complex de bungalow-uri pe malul Oceanului Indian.

Mazăre locuieşte acolo cu iubita sa, Roxana Mihalache, care conduce complexul turistic. Pe booking.com sau pe tripadvisor.com, Mantasaly Resort, proprietatea lui Radu Mazăre, este apreciată cu note mari.

Complexul de bungalow-uri e cotat cu 8,9 puncte (din 10) pe Booking şi cu 4,5 puncte (din 5) pe Tripadvisor. Impresiile vizitatorilor care au călcat pragul fostului primar sunt de la „fabulos“ la „de evitat“.

Majoritatea, veniţi pentru practicarea sporturilor nautice, laudă amplasarea complexului, care a fost construit în cel mai bun loc pentru surfing şi kitesurfing.

Cei care menţionează condiţiile de cazare sunt miraţi de felul în care confortul este stricat de proasta utilizare a resurselor: „Are apă caldă şi Internet tot timpul, spre deosebire de alte locuri din Madagascar. Dar a fost extrem de dificil de reglat temperatura apei la duş.

Prosoapele sunt dintr-o textură ciudată, aspră şi nu absorb apa. Lenjeria de pat este sărăcăcioasă. Am avut doar cearşafuri, nu şi pături. În sala de mese, muzică dance non-stop. Poate pentru mulţimea de surferi o fi plăcut.

Mâncarea – am mâncat salată Cesar fără salată. Nu e o destinaţie bună pentru vegetarieni. Firele electrice sunt încrucişate şi am avut câteva şocuri electrice de am scăpat laptopul pe pardoseală.

Electricianul m-a asigurat că, dacă purtăm pantofi, nu ni se mai întâmplă nimic. Mi-a luat o oră să conving patru membri ai personalului că este o situaţie periculoasă care trebuie remediată urgent“.

Alţii critică de-a dreptul facilităţile şi atitudinea patronului, pe care-l cred francez: „A ţipat la şoferul nostru de ni s-a făcut nouă jenă de comportamentul lui. S-a comportat oribil“. Un turist în vârstă din Reunion reclamă atitudinea personalului şi vinul exagerat de scump.

„De unde 4 stele?? Este mizerabil totul. Un serviciu de securitate care se crede în război. Manager anti comercial“, este supărat el. În replică, managamentul îi spune că este un pensionar frustrat şi sărac, venit cu fete tinere la distracţie.

„Lipsă de respect din partea proprietarului. Nici măcar un bună ziua n-am schimbat tot sejurul“, scrie un turist din Madagascar. „Masa de biliard este strâmbă. Treabă românească“, spune altul.

266 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here