Caută
Close this search box.

Codrin Ștefănescu, acuze halucinante la adresa președintelui Iohannis după retragerea Olguței Vasilescu

codrin ştefănescu

Secretarul executiv al PSD, Codrin Ștefănescu, nu se mai poate opri din atacurile la adresa președintelui Klaus Iohannis. În cadrul unei intervenții telefonice la România TV, unde a comentat decizia Liei Olguța Vasilescu de a se retrage din cursa pentru Ministerul Dezvoltării, în fruntea căruia fusese propusă de PSD, Codrin Ștefănescu l-a atacat extrem de dur pe Iohannis.

„Nu a câștigat niciun punct KWI. Suntem într-un episod halucinant în care un președintele manevrat pe post de agent electoral de un stat toxic subteran. Ne ține de niște luni cu niște numiri. Și s-a ajuns ca un om extraordinar, ca Lia Olguța Vasilescu, să renunțe la tot, ca să mergem mai departe. Ei, această gașcă, sunt în stare să arunce în aer România, poate, poate, va fi Iohannis suspendat. Domnul Iohannis a atacat-o pe doamna Vasilescu cu motive halucinante”, a mai spus Ștefănescu, fără a-și reține în niciun fel violența atacului, cel puțin la fel de halucinant ca acele ”motive” pe care le invocă.

Un răspuns

  1. Nenorocitilor ,voi ati distrus Romania si o verti arunca in aer prin contraperformantele obtinute decand sunteti la guvernare .Am ajuns de rasul lumii si ultimii din Uniunea Europeana datorita voua hotilor.Nu este un domeniu in aceasta minunata tara in care sa poti spune ca se misca ceva ,nu ca merge bine . Sunteti blestemati de saracimea majora din aceasta tara si nu va este teama .La puscarie cu voi tradatori si hoti de tara !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri