Caută
Close this search box.

Crimă ca la metrou? Un bărbat ar fi fost împins în faţa tramvaiului în Bucureşti

crima tramvai

Un bărbat de aproximativ 50 de ani și-a pierdut viața după ce a fost lovit de un tramvai în Bucureşti.

Ar putea fi o crimă, spun pe rețelele de socializare reprezentanți ai Servciului de Transport Public. Polițiștii nu au însă vreun indiciu, deocamdată, care să confirme această teorie. Imaginile de pe camerele de supraveghere ar putea lămuri ce s-a întâmplat.

Accidentul a avut loc la intersecția dintre Calea 13 Septembrie și Șoseaua Progresul din Capitală. Inițial, anchetatorii care au ajuns la locul accidentului au crezut că bărbatul ar fi încercat să traverseze neregulamentar și a fost lovit de tramvai.

Însă pe contul de Twitter al Serviciului de Transporturi București a apărut o altă informație: bărbatul ar fi fost împins în tramvai de un om al străzii.

La locul accidentului au făcut cercetări şi criminaliştii, coordonați de un procuror. Câţiva martori au fost deja audiaţi, dar nimeni nu a putut spune cum s-au întâmplat lucrurile.

Vatmanul nu a putut oferi nicio informație, potrivit tvr. Le-a declarat polițiștilor că nu a văzut nimic, pentru că impactul a avut loc în lateralul celui de-al doilea vagon.

Acum, polițiștii speră că imaginile de pe camerele de supraveghere vor fi suficient de concludente încât să poată stabili cum a murit bărbatul. Așteaptă și rezultatele necropsiei.

FOTO: antena 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri