Caută
Close this search box.

Cristina Ţopescu, despre croitoreasa de la Românii au talent: Când a început să cânte, m-a amuțit VIDEO

Ana Maria Pantaze, o croitoreasă în vârstă de 38 de ani, a impresionat prin vocea şi povestea ei de viaţă juriul şi publicul concursului „Românii au talent“. Jurnalista Cristina Țopescu mărturisește: Când a început să cânte, m-a amuțit!

Printre cei impresionaţi de prestaţia croitoresei de la ”Românii au talent“ se numără şi Cristina Ţopescu. Într-un mesaj pe Facebook, ea a face referire şi la mica eroare de exprimare, mărturisind că Ana Maria Pantaze i-a dat o adevărată lecţie de viaţă.

”Vă uitaţi la Românii au talent? Am butonat şi am dat peste o fată simplă, cu mult bun simţ, croitoreasă, care, după ce a spus «o să cant o piesă care MĂ SPECIFICĂ», iar eu, ca mulţi alţii, am zâmbit puţin răutăcios, când a început să cânte m-a amuţit.

Cât de des suntem dispuşi să fim superficiali, cât de rar judecăm uitând că avem şi inimă. Mi-a dat o lecţie fata asta şi-n cinstea ei, de acum, o să spun şi eu uneori, în diverse contexte, «MĂ SPECIFICĂ»! Emoţionant!“, a scris Cristina Țopescu.

Extrem de emoţionată, fiind pentru prima dată pe o scenă atât de mare, Ana Maria Pantaze a stârnit zâmbete ironice atunci când și-a prezentat momentul – ”Cânt o piesă care mă specifică şi sper să nu o pierd“, referindu-se, evident, la faptul că melodia ”I’d rather go blind“, a Ettei James, o reprezintă.

Inclusiv Mihai Petre a reacţionat uşor la această exprimare şi chiar a pus-o să repete.

Beneficiind de încurajarea publicului, care a susținut-o cu aplauze, Ana Maria Pantaze a reușit să-i facă să regrete pe cei care au judecat talentul prin prisma exprimării sale greșite, primind un ”golden buzz”, care au calificat-o direct în semifinalele show-ului de la Pro TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri