Caută
Close this search box.

Cum arată cu adevărat PSD. Video memorabil de la PSD Mehedinţi

aladin georgescu

Președintele Consiliului Județean Mehedinți și președinte al organizației PSD Mehedinți, Aladin Georgescu, este înjurat de un fost vicepreședinte al partidului, Costel Cîţu.

Aladin i-ar fi mințit pe toți membri organizație că le dă funcții după alegeri, lucru pe care nu l-a făcut. Mai mult decât atât, acesta interzice celor care se revoltă împotriva lui intrarea în instituția publică de teamă.

În cursul săptămânii trecute, primarul comunei Șimian, Constantin Trușcă, a vrut să-l bată pe Aladin tot în Consiliul Județean, acesta fiind exclus din PSD Mehedinți împreună cu alți doi primari marcanți ai județului, Lucian Coandă, Bîcleș, și Jean Rogoveanu, din comuna Gogoșu.

Aladin Georgescu nu este la prima abatere de acest fel, comportându-se de-a lungul timpului că și cum instituția publică este moșia sa. A interzis accesul jurnaliștilor, de teamă că vor surprinde momente de acest fel și face o selecție a celor care intră în Consiliul Județean, chiar dacă vorbim de ședințe publice.

Mai mulți primari PSD au fost executați politic de Aladin, iar aceasta s-a făcut cu voia lui Dragnea. Cine nu este obedient, este exclus! Asta a pățit și primarul comunei Vînjuleț, Costaiche Nistor.

Primarii sunt revoltați în PSD Mehedinți, iar Aladin Georgescu îi execută rând pe rând, până ce va rămâne probabil singur în organizație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri