Caută
Close this search box.

Cutremur pe scena politică. Se anunță un val de demisii din PSD. „Prăbușirea nu mai poate fi oprită”

psd

Pe fondul prăbușirii în sondaje și al demisiilor membrilor PSD care aleg să își continue activitatea în partidul Pro România, fostul ministru PSD-ist Ioan Rus, actualmente membru Pro România, anunță că PSD este pe cale să dispară.

În interviul acordat pentru jurnaliștii de la Podul.ro, Rus a declarat că „vor mai pleca multe nume din PSD, avem destule semne în acest sens. Cu toții au realizat că prăbușirea PSD în sondaje nu mai poate fi oprită și că partidul se îndreaptă cu pași rapizi spre o disoluție totală”, a spus Rus.

Pe lângă dizolvarea scocial-democraților, Ioan Rus a mai declarat că în încercarea de a păstra aparențele, liderii partidului alocă sume din ce în ce mai mari formatorilor de opinie și jurnaliștilor, pentru a manipula opinia publică.

”Niciodată în istoria României nu a existat un partid care să promoveze în halul acesta mediocritatea, manipularea, impostura şi eşecul profesional”

”Ceea ce fac Liviu Dragnea şi PSD este fără precedent în ţara noastră. Niciodată în istoria României nu a existat un partid care să promoveze în halul acesta mediocritatea, manipularea, impostura şi eşecul profesional, aşa cum face PSD de doi ani de zile. Avem de-a face, din păcate, cu o expansiune a mediocrităţii în funcţii de conducere: la partid, la Guvern, la Parlament şi în toate instituţiile pe care partidul ajunge să le ţină sub talpă. Această expansiune a mediocrităţii se poartă împotriva românilor, împotriva bunului simţ şi în detrimentul oricăror valori naţionale şi europene” a mai spus Ioan Rus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri