Caută
Close this search box.

Dan Barna, reacție la declarația lui Toader: ‘Victor Ciorbea are ocazia să demonstreze dacă este Avocatul Poporului sau rămâne omul lui Dragnea’

usr

Liderul USR Dan Barna anunță joi, pe Facebook, că a sesizat Avocatul Poporului în privinţa OUG lui Tudorel Toader din şedinţa de guvern de marţi.

„Nu mare ne-a fost mirarea să vedem condica de prezenţă complet goală. Deşi plătit din banii românilor pentru a le reprezenta interesele, Avocatul Poporului absentează exact atunci când românii au nevoie de această instituţie ca să-i apere.

USR face în continuare tot posibilul pentru a opri capturarea totală a justiţiei şi a statului român de către oamenii lui Dragnea şi Tăriceanu. Am sesizat Avocatul Poporului şi vom merge chiar mai departe pentru a ataca acest OUG care aduce aminte de OUG 13. Victor Ciorbea are, acum, încă o ocazie să demonstreze dacă este Avocatul Poporului sau rămâne omul lui Dragnea.”, scrie Barna pe Facebook.

Într-un live pe Facebook, liderul USR, Dan Barna, a declarat, în urma unei discuții cu Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, că cel din urmă le-a explicat „ce lucruri minunate face pentru cetățeni” și că din această perspectivă partidul speră că Avocatul va ataca OUG privind legile justiției la CCR.

„Pentru mine a fost important ca Avocatul Poporului să înceapă să facă ce așteaptă români. Această OUG trebuie blocată. A spus pur și simplu că așteaptă argumentele și de asta așteptăm ca asociațiile magistraților să trimită argumentele. Deci nu s-a vorbit despre a declanșa consultări cu cineva. În discuția aceasta de o oră, dl Ciorbea ne-a explicat ce lucruri minunate face pentru cetățeni și din această perspectivă putem să sperăm că va ataca OUG. Noi am spus clar că trebuie atacată la CCR”, a declarat liderul USR, Dan Barna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri