După victoria uriaşă cu Cehia, Simona Halep, Monica Niculescu, Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu au fost felicitate şi de Darren Cahill, care a postat şi un filmuleţ cu fetele noastre.

Cu Simona în frunte, eroinele meciului de dublu, Irina și Monica, au povestit cu câtă emoție au jucat. Punctul pe „i” l-a pus colega lor, Ana Bogdan:

„Au jucat cu inima, altfel nu îmi explic să ai atâta energie și să poți să faci asemenea puncte.”

Până la semifinala din aprilie, cu franțuzoaicele, echipa României și-a savurat momentul de glorie cu mari speranțe pentru încercarea următoare, potrivit tvr.

Fostul antrenor al Simonei Halep, australianul Darren Cahill, care le-a urat succes înainte de meciuri, a postat un filmuleț cu echipa României pe Twitter și a comentat:

„Asta înseamnă pentru un jucător de tenis să joace în Fed Cup sau în Cupa Davis pentru țara lui.”

Kristina Mladenovic, viitoare adversară a României în semifinala cu Franța, a felicitat echipa noastră pe Instagram, unde Simona Halep a postat mai multe imagini ale bucuriei din arena de la Ostrava:

„Frumoase imagini. Uimitor duel, am urmărit și noi. A fost o performanță extraordinară pentru tine și pentru întreaga echipă a României. Felicitări! Ne vedem în Franța, în aprilie.”

159 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here