Caută
Close this search box.

Darren Cahill, mesaj emoţionant pentru fetele noastre de aur, după victoria istorică împotriva Cehiei

Romania Fed Cup

După victoria uriaşă cu Cehia, Simona Halep, Monica Niculescu, Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu au fost felicitate şi de Darren Cahill, care a postat şi un filmuleţ cu fetele noastre.

Cu Simona în frunte, eroinele meciului de dublu, Irina și Monica, au povestit cu câtă emoție au jucat. Punctul pe „i” l-a pus colega lor, Ana Bogdan:

„Au jucat cu inima, altfel nu îmi explic să ai atâta energie și să poți să faci asemenea puncte.”

Până la semifinala din aprilie, cu franțuzoaicele, echipa României și-a savurat momentul de glorie cu mari speranțe pentru încercarea următoare, potrivit tvr.

Fostul antrenor al Simonei Halep, australianul Darren Cahill, care le-a urat succes înainte de meciuri, a postat un filmuleț cu echipa României pe Twitter și a comentat:

„Asta înseamnă pentru un jucător de tenis să joace în Fed Cup sau în Cupa Davis pentru țara lui.”

Kristina Mladenovic, viitoare adversară a României în semifinala cu Franța, a felicitat echipa noastră pe Instagram, unde Simona Halep a postat mai multe imagini ale bucuriei din arena de la Ostrava:

„Frumoase imagini. Uimitor duel, am urmărit și noi. A fost o performanță extraordinară pentru tine și pentru întreaga echipă a României. Felicitări! Ne vedem în Franța, în aprilie.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri