Caută
Close this search box.

De ce a stins lumina Valer Dorneanu când a discutat cu Tarcea, şefa ÎCCJ

valer Dorneanu

Întrebat despre declaraţiile Cristinei Tarcea, preşedintele ÎCCJ, care a afirmat că a discutat pe întuneric cu preşedintele CCR despre decizia privind completurile de cinci judecători şi că a fost pusă să-şi lase telefonul în antecameră, Dorneanu a răspuns:

„Eu nu comentez ce au declarat personalităţi publice, mai ales dintre acelea care ocupă funcţii importante şi pe care eu le respect”.

„Singura precizare pe care vreau să o fac în legătură cu tema discuţiei şi de la care a plecat, se pare, declaraţia, şi anume completurile de cinci (judecători – n.r.) – oricine m-a întrebat înainte despre justificarea deciziei noastre i-am trimis să citească decizia şi am zis că nu are nici un rost să fac eu alte argumente, alte justificări şi alte comentarii.

Orice comentariu cu privire la completul de cinci le găsiţi în decizia Curţii. Nu fac nici un comentariu la declaraţii pe care le-ar fi dat doamna Tarcea”, a spus Dorneanu, citat de Agerpres.

Cristina Tarcea a afirmat miercuri că a avut o discuţie cu Valer Dorneanu despre decizia cu privire la completurile de cinci judecători:

„Singurul lucru pe care pot să vi-l spun acum e că am fost pusă să-mi ţin telefonul în antecameră, iar discuţia s-a purtat pe întuneric.

Atât de întuneric, încât, la final, am luat haina domnului Dorneanu pe mine. Iar discuţia cu domnul Ciorbea a fost foarte recentă şi a vizat completele de trei judecători. Amănunte… altă dată”, a declarat şefa Instanţei supreme la sediul CSM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri