Decizia fusese luată de Halep încă de vineri seară, după duelul cu Elina Svitolina, de la Doha. Românca de 27 de ani a fost deranjată foarte rău de reacţiile pe care belgianul le-a avut în timpul partidei, anunţă ziare.com.

Când jocul nu-i mergea bine, Simona privea spre loja sa, de unde aştepta să vină reacţii pozitive, de încurajare, dar asta nu s-a întâmplat. Thierry Van Cleemput a avut însă reacţii dezaprobatoare, astfel că Simona a hotărât să întrerupă colaborarea, susţine sursa citată.

Pe lângă faptul că cei doi nu au rezonat, o barieră a fost şi limba. Van Cleemput nu ştie atât de bine engleză, astfel că i-a fost greu să se facă înţeles.

„E adevărat că am întâmpinat dificultăţi la comunicare. Asta pentru că ea vorbeşte română şi engleză, iar eu vorbesc franceză şi, parţial, engleză. Cunoştinţele mele de engleză reprezentau o barieră, dar nu una decisivă.

Mai degrabă a fost de o lipsă de cuminicare în plan sportiv. Din moment ce nu ne-am simţit, era greu să colaboăm. Am lucrat timp de cinci ani cu David Goffin, un jucător pe care l-am iubit. Era nevoie să fac un pas în spate după despărţirea de David.

Nu am făcut acest lucru, dar îl voi face acum. O să fiu calm o perioadă, mă voi relaxa, îl voi urmări pe fiul meu jucând fotbal. Vreau să petrec timp alături de familie şi apoi mă voi întoarce probabil la Academia de la Mons, dacă mai e nevoie de mine. Vreau să îi ajut pe cei tineri să se dezvolte”, a spus Van Cleemput.

72 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 8 =