Caută
Close this search box.

Dezvăluiri neașteptate. Claudiu Manda, PSD, ”a cumpărat casa din Craiova de la un interlop care clona carduri bancare în Italia”

Cum bine se știe, Claudiu Manda, deputat PSD, ba chiar și șef al Comisiei SRI din Parlament, a achiziționat, de curând, o casă impresionantă în centrul Craiovei – ca dar pentru apropiata nuntă cu Lia Olguța Vasilescu despre care s-a spus că are clanțe cu cristale Swarorovski, iar băile au robineții suflați cu aur de 24k.

Om al locului, fostul deputat de Dolj, Horaţiu Buzatu, a făcut dezvăluiri de ultimă oră despre acel conac. Acesta susţine că acest imobil a apartinut interlopului Bănică Emanuel, membru în banda Topino care fura bani din bănci taliene folosindu-se de carduri clonate.

„Claudiu Manda a cumpărat casa de la un interlop, Bănică Emanuel, membru în banda Topino care fura bani din bănci taliene folosindu-se de carduri clonate.

Având aceste noi date, cred că subevaluarea achiziţiei făcute de şeful comisiei de control SRI poate fi interpretată într-o nouă lumină”, susţine acesta pe Facebook.

Ce a spus Olguţa despre noua casă? ”A costat 230.000 de euro. 150.000 de euro au fost din cont, iar 80.000 de euro din vânzarea unui apartament al viitorului meu soţ. Casa e din 1906. Nu e toată casa noastră, e doar o parte. Mai este un proprietar şi un litigiu pe o parte din casă, cu nişte persoane care locuiesc abuziv în casă. Casa a fost scoasă la vânzare în urmă cu 2 ani, la 285.000 de euro, dar nimeni nu s-a încumetat. Pe unul dintre proprietari nu am putut să îl dăm afară, încercăm cu ceilalţi.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri