Caută
Close this search box.

Digi24 ar putea deveni un post generalist, părăsind nişa de ştiri

digi24

Posturi de știri Digi 24, care trece prin schimbări importante la nivel de resurse umane în aceste zile, ar urma să facă modificări majore și la nivelul conținutului televiziunii.

Digi 24 ar urma să fie transformat într-un canal orientat către un profil mai aproape de o stație generalistă.

În ultima perioadă, Digi 24 a încercat și alte tipuri de programe. De exemplu sâmbătă seară postul are în grilă filme românești, la emisiunea CinemaTePeca, cu Cristian Tudor Popescu.

În prezent, grupul Digi nu are o televiziune generalistă, însă deține o serie de canale de nișă: DigiSport (pentru care are o serie de drepturi TV pentru competiții sportive), Film Now (post de filme), Digi Life, Digi World și Digi Animal World (de documentare).

Ce spun oficialii Digi 24? Va fi orientat postul mai mult către o stație generalistă? Nu spun nici „Da”, nici „Nu”.

În răspunsul trimis solicitării Paginademedia.ro, reprezentanții postului vorbesc doar de structura actuală a stației, „structură de programe axate, majoritar, pe informații de actualitate și emisiuni educative și culturale.”

Integral, poziția Digi 24:

“Digi 24 este un post de știri care funcționează în baza unei licențe audiovizuale acordate în conformitate cu o structură de programe axate, majoritar, pe informații de actualitate și emisiuni educative și culturale.

Stația și-a consolidat poziția ca televiziune de știri care pune în lumină informația relevantă pentru telespectatori, abordând diverse formate TV.

Acest lucru este demonstrat și de poziționarea, în 2018, ca o sursă de informare credibilă, în România, potrivit studiului Digital News Report, realizat de Reuters Institute și Universitatea Oxford.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri