Caută
Close this search box.

Dosarul Tel Drum, în care Dragnea are calitate de suspect, a ajuns la Secția specială a Adinei Florea, dar în copie

tel drum

La a patra solicitare, Dosarul Tel Drum, în care Liviu Dragnea are calitate de suspect, a ajuns la Secția specială pentru investigarea magistraților. Dar în copie.

Practic, dosarul Tel Drum, cu toate probele strânse de procurorii anticorupție, se află acum în copie la Secția specială condusă de Gheorghe Stan și Adina Florea.

Augustin Lazăr va decide dacă ancheta va fi preluată de Secția de investigare a magistraților sau va fi continuată de procurorii DNA.

„Corespondența în două situații a fost purtată direct cu Sectia de combatere a infracțiunilor asimilate. Au fost solicitări de trimitere a dosarului, apreciind că dumnealor sunt competenți.

Secția Adinei Florea vrea să ia dosarul Tel Drum de la DNA, în care Dragnea este suspect

Procurorul de caz și procurorul-șef secție au stabilit că compentența revine DNA, motiv pentru care au sesizat Parchetul General pentru soluționare. Firește, pentru că era și o solicitare că ar fi mijloc de probă într-o cauză la dumnealor, noi le-am trimis și în copie dosarul secției”, a declarat procurorul Călin Nistor.

El a anunţat că dosarul Tel Drum este aproape de final. „În dosarul Tel Drum mai sunt de efectuat acte de urmărire. Un raport de expertiză a fost depus chiar în luna decembrie. Procurorul are un plan de anchetă şi îşi ştie termenele”, a menţionat Nistor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri