Caută
Close this search box.

Dragnea despre președinte și PNL: ”E clar că sunt ipocriți. De la 1 martie nu se pot mări alocațiile pentru copii”

dragnea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a susținut o declarație de presă, luni după amiaza, în care a clarificat anumite informații. ”Știu că vă deranjează, dar o spun” și-a început discursul liderul PSD, continuând cu ceea ce a dorit să transmită:

”Vreau să vorbesc despre acțiunea iresponsabilă a președintelui României care a atacat bugetul de stat la Curtea Constituțională. Este clar că și el și liberalii sunt niște ipocriți, consecințele sunt că de la 1 Martie nu se pot mări alocațiile pentru copii. Deci, pentru a-și hrăni orgoliul, pentru a arăta în continuare cât de supărat este sau cât de mult rău vrea să facă acestui Guvern, face rău și copiilor din România” a spus Liviu Dragnea.

”Am auzit și o propunere a unui lider PNL – nu știu dacă a fost liderul suprem sau altcineva – că Guvernul ar putea adopta o ordonanță pentru a mări alocațiile la copii de la 1 martie. Ori nu știu nimic, ori sunt atât de mincinoși încât nu le mai pasă de nimic” a mai adăugat Dragnea.

Am redat în detaliu declarațiile președintelui PSD. E normal să o facem și să prezentăm punctele de vedere ale tuturor părților implicate în zonele economice, sociale și politice.

Dar se mai pune o întrebare: se ajungea la astfel de discuții dacă bugetul Guvernului Dăncilă ar fi fost gata în noiembrie sau, cel mult, decembrie 2018, așa cum s-a spus?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri