Caută
Close this search box.

Dragnea îi acuză pe liberali că sunt „servitori ai celor care au scos banii din România”

liviu dragnea

PSD a dat publicităţii un comunicat în care acuză PNL şi pe liderul liberalilor, Ludovic Orban, că au devenit „servitori ai celor care au scos banii din România”. „PNL şi Ludovic Orban au devenit oficial avocaţii băncilor care ani la rând au luat bani din buzunarele românilor”, susţine PSD.

„PNL şi Ludovic Orban au devenit oficial avocaţii băncilor care ani la rând au luat bani din buzunarele românilor. În mod ruşinos, cer Comisiei Europene să elimine taxa pe lăcomie menită să oprească creşterea artificială a ROBOR, care a afectat multe afaceri şi familii din România. În tot acest timp, băncile stau în spate şi se bucură că PNL şi Orban luptă pentru ele.

Deplorabilă transformare a liberalilor! De la demnul slogan ‘Prin noi insine’ al Brătienilor care au făcut Marea Unire, au ajuns azi la umilitoarea postură de servitori ai celor care au scos banii din România. Gândiţi-vă doar ce s-ar întâmpla dacă Ludovic Orban ar avea mai mulţi reprezentanţi în Parlamentul European după alegerile de peste câteva luni!”, se afirmă pe pagina oficială de Facebook a PSD.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat că liberalii vor trimite un material de informare Comisiei Europene cu privire la Ordonanţa 114/2018 privind măsurile fiscale.

„Am constituit o echipă care să pregătească un material de informare pentru Comisia Europeană privitor la Ordonanţa 114. (…) Echipa care va lucra trebuie să pregătească o informare cu punctul de vedere al PNL privitor la reglementările din Ordonanţa 114, atât reglementările din domeniul energiei, din domeniul financiar-bancar, şi în ceea ce priveşte reglementările care se referă la administrarea Pilonului II de pensii, pe care noi le considerăm ca fiind neconforme cu Tratatul Uniunii Europene şi cu ale reglementări la nivel european”, a spus Orban după şedinţă Biroului Executiv al PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri