Caută
Close this search box.

Dragnea pleacă în SUA. La acest eveniment va fi prezent şi preşedintele Donald Trump

Liderul PSD, Liviu Dragnea, va fi plecat pentru câteva zile în Statele Unite, potrivit unui anunţ al PSD Telerman. Vizita lui Dragnea la Washington are loc în condiţiile în care coaliţia PSD-ALDE nu a reuşit să treacă nici măcar de Guvern bugetul pe 2019. 

„Liviu Dragnea, preşedintele PSD, dă o nouă lovitură pe plan internaţional. Liderul social-democrat a fost invitat la cea de-a 67-a ediţie a Micului Dejun cu Rugăciune Naţională, care va avea loc pe 7 februarie, la Washington“, se arată într-un mesaj al PSD Teleorman, organizaţie din care face parte şi Liviu Dragnea.

În mesaj e subliniat faptul că la eveniment va fi prezent şi preşedintele Donald Trump. „La acest eveniment va fi prezent şi preşedintele SUA Donald Trump, iar Liviu Dragnea va fi oaspetele liderului de la Casa Albă în perioada 5-8 februarie“, se arată în acelaşi mesaj.

Plecarea lui Dragnea are loc în condiţiile în care în prezent nu există un proiect de buget pe 2019, care să fie adoptat de Guvern. Mai mult, primarii de oraşe sunt în conflict cu Guvernul şi coaliţia PSD-ALDE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri