Caută
Close this search box.

Dragnea, strâns cu uşa: Dosarul Tel Drum la Bruxelles, după ce Kovesi ar deveni procuror-şef al UE

liviu dragnea

Pe Liviu Dragnea îl paşte un imens pericol. Este şi motivul pentru care Tudorel Toader încearcă din răsputeri să o împiedice pe Codruţa Kovesi să preia portofoliul de procuror-şef europeam.

Dacă Laura Codruţa Kovesi va fi aleasă procuror-şef european, atribuţiile funcţiei îi vor permite să preia dosare precum TelDrum (în care Dragnea este acuzat ca parte dintr-o fraudă de peste 27 milioane de euro cu fonduri UE), intrate în fază de adormire în România urmare a „anesteziei” impuse sistemului de influenţele axei Lia Savonea-Simona Marcu-Lucian Netejoru (şeful Inspecţiei Judiciare, implicat în intimidarea procurorilor din ancheta represiunii din 10 august).

Parchetul European va putea investiga fraudele cu fonduri europene, de amploare sau gravitate și/sau care au un caracter transfrontalier, potrivit atribuţiunilor sale legale.

Chiar dacă dosarul TelDrum nu are un caracter transfrontalier, cazul ar putea fi considerat ca reprezentând ”o amenințare gravă la adresa intereselor financiare ale Uniunii sau a reputației instituțiilor Uniunii și a încrederii cetățenilor Uniunii”, au declarat surse europene citate de G4Media.ro.

3 răspunsuri

  1. Sa aibe de grja si doamna Kovesi, tot in Romania va trai. Daca va face aceea ancheta nu va avea zile bune nici acolo nici aici. Excelenta domniei sale domnul Dragnea e foarte bine vazut in SUA si alte tari fiind cel ma puternic politician roman de acum, iar aceea ancheta sa nu se intoarca impotriva ei peste ceva timp.

  2. Cand o sa va treziti din aura flausatului Dragnea, o sa fie prea tarziu. PSD isti nemernici care nu va ganditi decat la binele vostru. Iubitul vostru tovaras o sa va lase tarandu-va pe jos ca niste lipitori imputite. Duceti-va dracului, si lasati copiii sa-si cladeasca viitor normal, nu comandati de analfabeti, senili, hoti si curve.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri